vrij-dag

Ik struikel van de trap, mijn haar wil niet, koffievlekken op het kussen, oei wat is de het leger van water gloeiend, euhm die trui of is het nou toch gewoon warm vandaag en waar is mijn muts eigenlijk, oja agenda 2012 in mijn tas want dat is het al op mijn werk, pfff vragen over een filmavond waar ik niet bij ben (val ik jou lastig met mijn problemen?), de kantine stinkt naar versgeverfde muren en nu dus ook mijn koffie, koffie 3 inmiddels, ik haal nog even door met een persbericht en glimlach van eenmail over dat ik zo goed communiceer; pffff je zou eens in mijn hoofd moeten zitten….oh wat houd ik van vrij-dagen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s