ziek en eenzaam

Okeeee laat maar stromen met dat heerlijke gele slijm; iemand nog een wandje dat moet worden geschuurd? je kunt er namelijk mijn keel over heen laten gaan, ook ben ik breed inzetbaar als levend liggend standbeeld of doornroosje met een sjaal-uitvoering. Wat ik wil? geen theeeee, geen soep,
geen vitamines, geen zakdoeken en geen boehoek! Ik wil gewoon even een hand door mijn haar en twee vriendelijke ogen die zeggen dat ik me morgen vast weer beter zal voelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s