thuiswerk modus

Lot voetbalt met zilver en ik eet een boterham met kaas en mosterd, het bandje vuurvlieger speelt wat toepasselijke tonen en de thee dampt zo heerlijk gezellig. Mijn torentje is bijna warm gestookt en de kussens van de bank kruipen stiekem dichterbij terwijl ik lees hoe we in het wij-tijdperk terecht komen en de nieuwe trend kleinschaligheid wordt. Het is bijna jammer dat ik niet thuiswerk, want wij; Lot, de boterhammen, het bandje, de thee, kussens en ik, passen precies in deze nieuwe modus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s