leven in grijs

Gigantisch je tong uitsteken in de regen op de fiets en Duitste liedjes verkrachten in je hoofd, wentelteefjes tijdens de lunch en elastieken om je enkels, zwarte nagels van het vieze toetsenbord en nog zwartere
koffiedrap in je buik. De wind doet bruut ook een duit in het zakje en de grijze wolken presenteren een sneldrijf-sessie terwijl ik de wereld om me heen hoor veranderen. Het wordt misschien gewoon wat minder opgeleukt: Want het leven in grijs storm licht kan ook best leuk zijn. Tenminste mijn
leven wel…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s