ook een einde kan gezond zijn

Het uiteinde komt langzaam in zicht en een oranje gloed vult mijn blikveld. Het laatste stuk leg ik af in een soepel drafje; mijn ledematen zijn moe en zweet staat tot in mijn onderbroek maar wat ademen mijn poriën
openhartig. Zelden voelt een parcours zo goed en gutst het hete bloed vol vreugde door je aderen. Voldaan en volledig afgetraind loop ik langzaam uit in de laatste acht dagen van dit jaar. Om dan in 2012 te rekken en te strekken…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s