opa kerst

Potver; heeft die Opa Kerst met zijn witte baard me toch te pakken gekregen. Mijn hoofd schrijft denkbeeldige kerstbrieven en kaartjes, mijn handen pakken kleine lieve gebaartjes in die ik helemaal niet wilde aanschaffen dit jaar, mijn benen doen een dansje in de stippenlegging en mijn mond schuift de kerststol van links naar rechts. Als de regen zich nu nog vermomt in witte michelin-jasjes zou ik heel misschien kerst voor het eerst niet meer als een overleving betitelen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s