buiten spelen

Een waas van droge lucht omsluit mijn ogen; ze schreeuwen om adem en lucht. Het licht van mijn werkstation brandt gaten in mijn hoofd en ik kan niet meer spreken zonder te struikelen. Ik kijk naar buiten en de druppeles roepen mij. Dag papierberg, hop in de grote boze bak en met een volledig leeg bureau laat ik dan ook eindelijk het jaar eindigen op mijn werk. Dag stoel, dag raam, dag printer, dag soep, dag collega, dag lijst van- wat- allemaal- nog- moet; ik ga buiten spelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s