drie-dubbele-dikke-vinger

Driedubbele dikke vinger naar mobiel onderweg zijn. Doordat ik mijn gelukzalige gevoel van gister met mijn hoofd onder een eikenhouten bureau wilde delen met jou, maar niet in een computer kon kruipen, tikte ik onderstaande. Vanaf mijn zakcomputer dan maar….En nu: ALLES WEG!!! Alle vorige pareltjes, bijna een jaar lang gedachten gedruppeld uit mijn hoofd en opgevangen in een digitaal vat, zijn gewoon weg. En waar zijn ze dan naar toe? Vraag ik me vertwijfeld af, terwijl ik koortsig de blogapp download in de winkel die niet bestaat maar ook heet naar een stuk gezond fruit. Gezond ja, dat is de gedachte waar ik me mee troost: dat al die woorden van afgelopen jaar een weg vonden naar uw hart. Want daar doen we het voor. Ik sta op, klik op OK en ga gewoon stug door, hoor.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s