je am er wieder

Uit het lood geslagen door de ontdekking van technische transformatie fouten, heeft het een brokje tijd gekost mezelf weer in de plooi te krijgen. Laatjes bleven boos klemmen in mijn hoofd en voelden zich afgewezen. Maar twee deugnieten van wonderlijke jongens bogen zich over het grote hoe-vind-ik-iets-terug-wat-weg-is-in-het-woud-van-internet vraagstuk en maakte mij weer zichtbaar. Niet geheel vloeiend; maar ik zwaai weer, ik smaak weer, ik ben er weer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s