gesnieten

Omgeven door pijnlijk wit, kleuren mijn wangetjes bruin en raast neefje adrenaline door mijn buik. Sleeën, wandelen, sneeuwballen, klompvoeten, slipperen en een beetje vliegen. Het overkomt je allemaal in het dorp van meneer zon en mevrouw droog. Wintersport; nog steeds niet echt helemaal mijn ding maar het is wederom een spannend avontuur. De liefde vlamt, de hersentjes gapen nog een beetje na, het lijf voelt zich gebruikt, de thee is heet, het vriendinnetje oh zo lief. Ik gesniet….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s