omdat niet iedereen het gezellig heeft

Het snot in mijn hoofd brengt een waasje aan op elke kerstbal waar ik naar kijk. De punch staat te trekken, de quiche te rijzen, en mijn hoofd te bonken. De drie dagen van -oh wat is het gezellig met mijn benen in een veel te krappe panty en ja hoor lekker nog een gebakje want we gaan zo een kilo vlees wegstouwen en waarom maakt die tante nou die vervelende opmerking alsof we daar op zitten te wachten na een jaar hard werken- komen eraan. Ik zit stilletjes in een hoekje, eet een koekje en kijk naar de liefde van mijn leven. Voor iedereen die weer kerst viert in het moeras van de nep-gezelligheid: succes! En iedereen die echte liefde al gevonden heeft: ik doe mee dit jaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s