husselderuzzle

Met mijn rechterbil tegen de verwarming en mijn linker hersenhelft in de knoop zoek ik naar woorden als teel, red en ces. Ze bestaan en leveren punten op. Maar hoe graag ik ook wil meedoen; het gaat mijn woordenliefde te buiten. Ik houd van proeven en zachtjes met je tong de k al voelen, een n te lang willen toevoegen om vervolgens een frisse i te laten trekken aan een vette s en zoals je zachtjes knippert met je wimpers peren toevoegen. Dat zijn woorden voor mij: dingen die knisperen. Dus lieve ruzzlevriendjes; ik geef het op en ga weer heerlijk langzaam mijn eigen woorden vinden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s