sneeuwbook

Het kraakte vandaag onder mijn schoenen als schuimblokken in je mond. Langzaam dwarrelden blokjes troost neer in witte ploefjes. Ik lachte naar de hemel en voelde me licht in mijn hoofd. Soms zou ik willen dat het kon sneeuwen op facebook. Alleen maar witte foto’s en lege berichten. Nee maar echt. Even een tijd van stilte in al dat hopeloze vertoon. En dan een keihard sneeuwballen-gevecht, zodat we allemaal uitgeput boven een kop warme chocolademelk op de bank vallen en geen enkele vinger meer kunnen bewegen om die geweldige sneeuwfoto’s te taggen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s