appeltje boontje

Mijn vingers glijden weifelend over het zwarte moeras van letters, terwijl ik me bedenk dat ik niet van snoepjes houd die me worden aangereikt. En dus ook niet van prins carnaval en liegen. Snoep als synoniem voor voor de gek houden. Ik schil een appeltje en spaar de peer voor morgen. De rumbonen kijken me hoopvol aan vanuit de stralend witte keukenkast. Sorry, fluister ik, en leg ze netjes voor me op tafel en laat ze toezien hoe ik de eerlijkheid van kanzi in mijn mond stop. Er drupt rum op de vloer…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s