een koninklijke voorbode voor de krokussen

En toen was het officieel op nationaal niveau: Bea bedankt ons, meneer wind en juffrouw regen voeren een smartelijke opera op, groene winkeltjes worden gesloten en rechtszaken daarvoor aangespannen. Ik zoekt wanhopig naar het laatste puzzelstukje in het meest verstopte laatje van mijn hoofd. En als ik het heb gevonden zal ik zachtjes de meest bangelijke solo inzetten tijdens mijn peripetie. Dan wordt het lente, een lente waarin de nieuwe koning mag aantreden in het door catharsis schoongewassen leven van mij en jou. Of U.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s