valentijn

Bijna zal meneer februari zijn intrede doen, gewapend met al zijn pijlen. Hij zoekt een hart dat nog leeg van liefde is of juist niet meer op zijn plek kan blijven door de duizend vlinders. Harten die vervuld zijn van moederliefde of kleine hartjes dieprood van blijheid door de zorgzaamheid van de buurman. In opdracht van deze liefdeskoning zoek ik driftig de meest sprankelende woorden voor al die liefdespotjes. En ik vul ze uiteindelijk stiekem met behulp van tante duif.

Wil jij ook woorden ontvangen, of zelf een potje vullen en mij vragen de woorden te zoeken? Dan ben ik uw gediende in de nacht. Als iedereen slaapt, kruip ik de droomkamers binnen en pluk de woorden uit de onbewuste diepten.

Laat mij de woorden verzamelen die u zelf niet kunt vinden. Ik beloof een glimlach op valentijnsdag!

Vul hieronder uw aanvraag in:

Vanwege de kapitalistische realiteit van de postzegel vraag ik 1 euro per verstuurde aanvraag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s