bloei, glimlach, bloei

Chinese prinsjes op mijn deurmat en een Oekraïense boxer die mijn badkamerdeur inbeukt. Te veel geweld met geld om te blijven. Voorzichtig stap ik mijn kleine gymschoenen in een fluisterbare beweging over deze ellende. Ik ga op weg naar de bloemenfabriek voor poes haar buik en verbaas me over de laaghangende hoeken. Niemand is vrolijk en alleen de geluiden in mijn oor zingen van achterwaartse sterrenregens. Thuis stap ik in de tuin, sta stil ondersteboven naast de heg en hoop dat ik wat vrolijkheid kan laten bloeien.

bloei

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s