carnavos

De tijd van het verkleedpartijtje is aangebroken. Met het knipperen van mijn ogen heb ik mijn omgeving omgetoverd tot witte parelmourachtige ijskoninginnen, waar de confetti van skipakken-stipjes hun best doen zoevend de dronken langlaufers te ontzien. Zwalkend en wegglijdend van been naar been adem ik tussen twee praalwagens van bergen de ragfijne magische kracht.
Ik kijk naar haar, we koken een eitje, doen een gezond dansje en knuffelen uitbundig de vriendschap.
Carnaval in Davos; en de narcissen tonen hun clownsneus.

1897973_662271070487481_1466761241_n

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s