afgelopen maand

Er klopte een transformatie op mijn deur. Hij kwam binnen, maakte het eerst zomer voor precies 10 dagen. Mijn wereld stroomde vol met het zand, inspiratie en zon. Langzaam draaide daarna een wervelwind en begon hij met het uitpakken van zijn enorme hutkoffer. Een mat werd uitgerold, wekkers gezet en mijn lichaam ingewreven met zoet zweet. Neuriënd zwaaide hij met zijn hakmes en haalde uit naar de courgettes. De weergoden bleken blij met deze vanzelfsprekende bedrijvigheid en besloten twee hele dagen te klappen voor deze heer. Nu ligt hij met een oog open op de bank. Ik kan geen kant op. Hij is binnengedrongen en houdt vakantie in mijn leven. Heer transformatie. En ik zal hem dienen deze zomer.

serve2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s