ooozewiezewoooze weekend

Glijdend door het landschap van zon, regen, koeien, wind, bossen, akkers en een enkele fietselaar bewoog ik van zuid naar west. Ik warmde me aan de vriendschappen, at zoute regen, en sloot vriendjes met gezelligheid. Het kersje op de taart was een naakte duik op een geheime plek. De ochtend bedankt me omdat hij stilletjes mocht proeven aan twee lijven elkaar vindend in de toestand tussen slaap en waak. Het was magie, deze zaterdag en zondag… en een klein stukje van mijn leven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s