doneer een stukje tijd

Tap, tik, tok, waar zit de capslock? Jezus, wat is er veel gebeurd en waar was ik op de digitale snelweg? Liggend in de berm dromend van skileraren, herfst in wording, kleuren op een muur, aanhalingstekens, en lucky. Wat een wereld. Soms draait hij teveel, te snel en word ik er vanaf gekatapulteerd met de snelheid van liefde, en absorptie-snelheid van mijn dagcreme om uiteindelijk toch weer te korte nachten te hebben voor jou, u en jullie. Mijn welgemeende excuses. Voor meer digitaal droomlees plezier; doneer een stukje tijd voor het woordenmeisje! We like!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s