vergeten tijdens het zweten

Met natte bladeren aan mijn smurfenschoenen zoef ik over het asfalt en mijmer over een geheugen van twee dagen. Hoe heerlijk zou het zijn als je hoofd net zo vergankelijk de wereld zou opslaan als dat hij daadwerkelijk is. Gangnam is in, maar ik herinner me nog de moeilijkheid van sexy te dansen als een Egyptenaar. En dat zit erin, blijft erin en ondertussen moet je verder. Stap, stap, ren, snoef, netwerken, tikken, honderden mails per dag, wasmachines draaien tijdens douchen en aardappels en uiteindelijk een paar rottige centen en nekpijn. Ik wil vergeten, heel even, om fris en onbeschreven stil te staan en terug te zwaaien naar een kind in de wind op een fiets.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s