tikkeltje te

Rachmaninoff met tien handen, springen vanaf 31 km hoogte, drie marathons in een maand, Koreaans dansje over de hele wereld, massaal uittrekken bij een facebook-foutje, door je linkerknie buigen, je rechterbeen gestrekt houden, je rechterarm naar achter om je rug heen slaan, linkerbeen vastpakken en je linkerarm van voren door je gebogen been naar achter buigen om je rechterhand vast te pakken, bijhouden wie van je 300 vrienden jarig was vandaag en oja het is dag van de duurzaamheid, dus klap je wc-papiertje dubbel in plaats van frommelen…. Wel – te – rusten overdreven wereld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s