she’s back

Een kopje thee dat staat te zweten bij thuiskomst. Mevrouw herfst is terug van een wellustig jaartje reizen. Ze doet het anders als anders en lijkt meer vrij. Eerst deelt ze rake klappen griep uit en laat dan de vogels onder mijn dak verwonderd weer op het het dak nestelen en een potje kakelen. Wat is er aan de hand? Ja lieve wereld; we willen toch steeds nieuwer, anders, creatiever, grootser, verwarrender en in volkomen authenticiteit. Nou, snuift ze gniffelend terwijl ze nog een paar blaadjes laat sneuvelen, dan krijgt u dat toch; morgen met sjaal vertrekken en dan je zonnebrand op je neus voor de weekend borrel. Herfst, waren er maar meer mensen zoals jij!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s