ode aan typetopia

Bijna typ ik met tien vingers, vloeiend en glooiend alsof het toetsenbord een zacht glanzend paars stukje stof is. Ik glij als een blinde voelt en heb alleen nog ruzie met de b, q en l. Geen woord mee te vormen met die drie maar wel belangrijk in het lente gebruik: ja lekker bbqen! Nog eventjes volhouden dus, lieve dertig kootjes van me. En dan straks als het zwoel en verstikkend zomer is, kunnen jullie vliegen in het land van de getypte woorden en me gedachteloos laten schrijven van onbewoonde eilanden met een klein zuchtje wind en wit licht…

typetopia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s