duimt u mee?

Mijn buik tintelt, mijn handen trillen en mijn zweetklieren werken. Zelfs de zon flikkert een beetje nerveus aan mijn horizon. Vandaag is de dag van de sollicitatie, of liever gezegd de oriëntatie, en ik heb een spannende angst in mijn lijf. Stiekem blaas ik in mijn vuist en schrijf mijn wens op een blaadje. Laten we vandaag de wereld voor de gek houden en heel eventjes alleen maar denken aan een j en een a. Mijn dank is ook nerveus groot.

duimt u mee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s