knoopjes zoektocht

De pluizige rode draad brak door het opengewaaide raam van de zomer. Een filter schoof voor mijn ogen en verdwaald in een woud van warmte, schuurpapier, afplak-tape, vliegen, natte quiche en onuitgesproken sferen vond ik een bed van bladeren. Er zijn kersen soms of kopjes thee. De grond is vochtig, de gewoonte nog niet ingedaald. Mijn blik zoekt heimelijk het andere eindje rood pluis. Mocht u hem vinden; mail me niet. Ik kom u wel tegen.

knoopjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s