politiek humeur

De moderne nachtwacht knipoogde naar het origineel, de boogie-woogie werd gedanst en Willy moest Michelle’s tai chi missen. We gingen de wereld rond en niemand zag het Nederland zoals we echt zijn. Een sterk volk, hutje mutje in de file en met een aardig kort lontje. Maar niets van dat alles als ons gas en de centen gevaar lopen. Dan buigen we braaf onze eigenwijze hoofdjes en roepen we wel uitbundig ‘minder, minder’ naar Rusland.

fotomichelle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s